Ayurveda © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Du betalar ett paketpris

Det allra mesta ingår. Först en läkarkonsultation. Därefter dagligen morgonte, frukost, en längre förmiddagsbehandling, färskpressad juice, lunch, en kortare eftermiddagsbehandling, te, yoga, kvällsmat och logi. Örtpreparat du behöver under behandlingen. Dagligen läkarkontakt, rena handdukar, sänglinne och städning. Anser läkarna att du har behov av akupunktur så ingår den också. På ett rullande schema föredrag, matlagningsdemonstration, filmvisning och kulturevenemang. Eventuellt utflykt till Rajahs övriga kliniker.

Om du vill ringa, använda Internet, handla i deras lilla butik eller ha hjälp med tvätt betalar du för det - små summor med våra mått mätt. Om du vill ta med Rajahs örtpreparat för fortsatt kur hemma kostar det inte mycket, och rekommenderas. Det är mycket svårt att skicka i efterhand.

Transfer till och från flygplatsen (ca 2½ tim bilresa) kostar cirka 560 SEK per bil. Det betalar du senare i receptionen.

Hur betalar du?

När du gör din bokning genom oss behöver du inte göra någon förskottsbetalning. Du blir vid ankomst till Rajah ombedd att göra en delbetalning, och betalar resterande i slutet av vistelsen. Du betalar med Master Card eller Visa enligt Rajahs prislista. Priserna på vår hemsida är ungefärligt omräknade i svenska kronor. Vill du, mailar vi dig Rajahs exakta prislista i indiska Rupies.

Ger man dricks?

Man ger inte dricks individuellt. Detta för att personalen inte ska ha fokus på pengar under behandlingen. Skulle du vilja bidra med något extra lämnas det till receptionen, som bokförs på ett separat konto. En gång per år fördelas det mellan alla anställda. Det finns nämligen åtskilliga anställda som arbetar bakom kulisserna för att vi ska ha det bra.

Till skillnad från flera andra kliniker vi besökt, har de anställda på Rajah goda arbetsvillkor och vi får flera gånger höra det från dem själva. Rajahs ledning tar ett stort socialt ansvar.

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss

Maivor Stigengreen
Lennart Eriksson
0433-10490

lennart.eriksson@ayur-veda.se

Ayur-Veda AB
Box 78
285 22 Markaryd