Ayurveda © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Hur väljer du resa?

Närmaste flygplats är Kochi, ibland stavat Cochi. Du kan söka resa på nätet, det finns många flygbolag som flyger dit. Det som är mest attraktivt är naturligtvis att byta flyg så lite som möjligt. Vi vet två förbindelser med endast ett byte.

Qatar Airways och Emirates flyger Stockholm – Doha eller Dubai – Kochi samt Köpenhamn – Doha eller Dubai – Kochi.

Etihad flyger med två mellanlandningar. Passar t ex från Göteborg. Ett alternativ är via Helsingfors – Delhi – Kochi. Extra byte gäller även om du flyger till någon europeisk flygplats för att sedan byta flyg i någon gulfstat, eller byta till inrikesflyg i Indien. Se upp så att resan inte kräver en hotellövernattning.

Från 12 dec 2018 öppnar Qatar en förbindelse från Göteborg-Köpenhamn-Doha/Dubai-Kochi.

SAS/Air India har resor via New Delhi. Var observant på mellanlandningstider.

Priser på flygresor varierar, det är nästan dagspris. Det kan finnas erbjudanden ena dagen som är borta nästa. Ofta kan du få ett bättre pris om du bokar flera månader i förväg. Att köpa i sista minuten leder oftast till höga eller mycket höga priser.

Sökmotorer på Internet kan ibland vara riktigt bra.

Vi orkar själva inte hålla på och söka i den djungeln utan hänvisar till Big Travel i Malmö (det finns flera Big Travel i Sverige) där Maria har aktuell information om vad som passar bäst. Tel 040-30 29 88. Det är billigare att boka själv på nätet, men säger du att det är en ayurvedaresa har de i alla fall tidigare tagit bort en bokningsavgift på 500 kr/person. 

 

Om du vill åka till Rajah - vad är nästa steg?
Visum

Hur går det med språket?
Hur tar jag mig från flygplats till Rajah?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss

Maivor Stigengreen
Lennart Eriksson
0433-10490

lennart.eriksson@ayur-veda.se

Ayur-Veda AB
Box 78
285 22 Markaryd