Ayurveda © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Rumsalternativ

 

1. Rajah Healthy Acres

Den vanligaste rumstypen heter Thulasi. Det är som en liten lägenhet med sovrum med två sängar, ett vardagsrum med tv och telefon, personligt behandlingsrum dit terapeuterna kommer i separat ingång, dusch/wc samt en sit-out dvs ett öppet rum med tre väggar och tak. I Thulasi kan du bo ensam eller dela med en medresenär. Alla Thulasi har AC, luftkonditionering.

Det finns också alternativet Ashoka, som är ett större enkelrum med eget dusch/wc, där du delar behandlingsrum med ett annat rum. Ashoka har AC.

Rajah Healthy Acres har också ett budgetalternativ, Thushara. Det är ett rum med säng, kanske en stol eller ett skåp. Allt annat delar du. Det är ett mycket enkelt alternativ. Passar för dig som är van att resa i fattiga länder och inte förväntar dig komfort. För säkerhets skull rekommenderar vi dig att tänka igenom om det är ett alternativ som passar dig, så att du inte ödelägger en värdefull behandling med att bo mindre bekvämt.

På Healthy Acres finns också stugor med ett eller två sovrum, vardagsrum, personligt behandlingsrum och dusch/wc. Dessa är en lite högre prisklass, och ligger avskilt, ca 800 meter från övrigt boende, matsal, yogasal och administrationsbyggnad.

Priser Healthy Acres

2. Rajah Island

Här finns dubbelrum som kan användas som enkelrum. Vill du sedan unna dig finns De Luxe och större sviter, och det finns olika stugtyper runt om på den lilla ön, Coconut Hut, Mangrove Cottage, Lotus Cottage, Kashmiri House Boat (3 sovrum) och andra.

Priser Rajah Island

3. Rajah Beach

Några år gammalt, fräscht, stora rum, välutrustat och mycket hög standard. Det finns De Luxe, Svit och Cottage/stugor, och det är inte ett stort ställe, bara 10 rum. Du känner dig förhållandevis privat.
Ca 250 meter från anläggningen finns ett annex med rum i lägre standard/prisklass. Vi har ännu inga bilder på dem.

Priser Rajah Beach

4. Rajah Eco Beach

Öppnade 14 januari 2018. Inte lika hög standard som Rajah Beach. Cirka 20 dubbelrum i olika standard/prisklass. Vi har ännu inga bilder. Se http://ayurvedichospital.com/centers/Rajah%20Eco%20Beach 

Rajhas Kliniker

 

 

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss

Maivor Stigengreen
Lennart Eriksson
0433-10490

lennart.eriksson@ayur-veda.se

Ayur-Veda AB
Box 78
285 22 Markaryd