Ayurveda © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Ingegerd:

Sommaren 2008 fick jag diagnosen fibromyalgi, en "obotlig" sjukdom. Ett år senare tillkom en neurologisk åkomma med domningar och brännande känsla på både händer och fötter. Fick ingen förklaring till orsaken och ingen behandling fanns. Tyckte då att det var dags att göra något radikalt.

Hade länge funderat på att åka till Indien för en ayurvedisk behandling och nu tyckte jag det verkligen fanns anledning att göra slag i saken. Sagt och gjort, i februari 2010 var jag på Rajah Healthy Acres för tre veckors behandling. Vistelsen där var mer än jag hade kunnat föreställa mig, helt fantastiskt. Och det bästa av allt, mina besvär avtog successivt för att vid hemresan vara 85-90 % bättre.

Inte nog med det, förbättringen har fortsatt efter hemkomsten så besvären är i stort sett borta helt nu, två månader efter avslutad behandling. Jag hade hoppats på att bli bättre men inte helt vågat tro på det. Jag kommer återvända till Rajah för att befästa förbättringen, för allmänt stärkande behandlingar och för att det är så trevligt att vara där.

 

Klicka på namnen nedan för att läsa deras egna berättelser.

Richard

Kaija Viljanen

Susanne Lindström

Marianne S

Paul

Pia Carlson

Eva H

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss

Maivor Stigengreen
Lennart Eriksson
0433-10490

lennart.eriksson@ayur-veda.se

Ayur-Veda AB
Box 78
285 22 Markaryd