Ayurveda © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

Susanne:

När jag vinkade adjö från Rajah Acres visste jag att detta var rätt plats och rätt samarbetsparter för min akupunkturutbildning, Vedic Akupunkturutbildning med Ayurvedisk inriktning.

Utifrån den Traditionella Kinesiska Medicinen (TCM) fanns allt här på Rajah, plus lite till. Akupunkturen integreras med alla de övriga delarna i de ayurvediska behandlingarna och det mötet blir kraftfullt. Det är inte alla ayurvediska behandlingsställen som har akupunktur. Detta gör att Rajah Ayurvedic Hospital växer ytterligare i mina ögon.

Jag upplevde en mycket stor ödmjukhet i detta att ta hand om och vägleda oss västerlänningar.För mig är detta en optimal hälsovistelse med erfarenheter att ta med sig hem till vardagen. Lärdomar och pusselbitar jag behöver för att utvecklas vidare.

Ayurveda och Traditionell Kinesisk Medicin är mänsklighetens mest ursprungliga och bäst utvecklade naturliga helande traditioner. Anledningen till att jag vill föra in Ayurvedisk kunskap på min akupunkturutbildning är att den ayurvediska filosofin får mig att ännu klarare förstå den Kinesiska Medicinens storhet.

 

Klicka på namnen nedan för att läsa deras egna berättelser.

Richard

Kaija Viljanen

Marianne S

Paul

Pia Carlson

Ingegerd B

Eva H

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss

Maivor Stigengreen
Lennart Eriksson
0433-10490

lennart.eriksson@ayur-veda.se

Ayur-Veda AB
Box 78
285 22 Markaryd